kita boleh cerita tentang banyak benda.

PERHATIAN : Penulisan aku ini menunjukkan bahawa aku
-Bukan serbanistas tipikal
-Bukan Melayu tipikal
-Bukan manusia tipikal
-Bukan orang politik tipikal
-Bukan wanita tipikal
-BUKAN seorang KOPIPES

Maka,
SIAPA MAKAN CILI, DIA RASALAH PEDASNYA (:

Monday, July 25, 2011

Kelab Anti Perempuan. Ada Aku Kesah???

Kali ni entri aku berbaur troll sedikit memandangkan target reader kalini adalah lelaki yang suka trolling kaum Hawa.
Apakah troll? Sile Google tapi aku boleh bagi satu perkataan seerti iaitu, PROVOKE.
Akulah Troll ini.


Lelaki yang selokkk sangat nak fuck anti pompuan, buat page "Kami Benci Playgirl" @#&%*$wtf apesume, meh sini aku nak sekolahkan kau...
Ya, dah banyak virus sebegini kian menjangkiti anak muda berjantina lelaki zaman sekarang.





1. Sebab mereka ni LOSER. hahahahahaha!
Memang loser sebab kalau dioarang tak pernah failed bercinta takpun selalu dapat girl yang dia minat, dia TAKKAN jadi macam ni. Maka, secara asasnya, diorang adalah dari golongan yang LOSER. Failed bercinta dan tak pernah memenangi hati mana-mana wanita, even anak dara Tok Penghulu kampung dia tinggal. 
Dia ni juga disyaki seorang Sameon, yang tak pernah dapat jadi pengantin lelaki masa main kawen-kawen zaman kanak-kanak dulu. Ini kerana budak-budak perempuan semua nak "kawen" dengan kawan dia seorang Syafiq, seorang yang jauh lebih hensem.

Tahap loser nya ini berterusan sehingga dia di bangku sekolah yang sering surat cintanya dikoyak depan-depan muka dia oleh girl yang dia minat. Mungkin juga kebetulan dia kaya maka girl hanya keluar dating dengan dia sebab dia hadiahkan girl tu henfon 3310 yang terhangat di pasaran.
Dan pada zaman Fesbuk dan iPhone yang gemilang inipun, terang-terang awek dia banyak letak gambar lepak dengan  geng lelakinya berbanding gambar mereka dating setiap minggu di Pavilion takpun Genting Highlands.
 2. Sebab mereka ni KURANG kasih sayang MAK.
Okey, sedih sangat sebab yang ini. Siapapun tak diminta kehilangan ibu. Haiwan pun memerlukan ibu, apatah lagi manusia, ye dakkk?
Tetapi, ini bukan sebab untuk kau jadi seorang yang fuck meng-Sial-kan semua perempuan tanpa sebab. Kitorang boleh je nak sial-kan kau balik tapi dah lumrah kami ni kaum yang lemah-lembut dan baik hati, kami doakan korang kaum yang fuck anti perempuan ni semoga dikurniakan kasih sayang sebanyak mungkin agar tidak lagi menyibukkan diri korang membenci perempuan.
Woi, golongan yang anti perempuan! Meh sini aku nak cakap. Ada aku kesah kau nak fuck benci semua perempuan? Kau memang seorang yang menyedihkan, kekurangan kasih sayang mak kau. Mak kau tak sayang kau, ada kena mengena dengan semua perempuan lain ke? Aku rasa tak. Aku bukan nak kutuk mak kau. Aku tabik dia! Sebab dia memang tak perlu pun nak sayang kau. Baik dia sayang orang lain yang lebih waras akal dia. Bukan saiko macam kau.
Walau bagaimanapun, tahu-tahu je lah aku ni sebenarnya sejenis alter ego milik seorang perempuan yang baik hati. Maka dengan itu, aku takkan kesiankan kau. Kau tak dapat kasih sayang mak kau, kau punya pasal la. Bila kau dah masuk kelab anti perempuan, kau bukan buktikan apape selain kau memang MENYEDIHKAN. Pathetic, bak kata omputih.


3. Mereka golongan yang kawan/sedara punya awek curang.

Hak alaaaa... Tu kawan kau punya kes. Tu sedara kau punya kes. Yang kau sebok plak nak melenting jadi admin kelab anti perempuan apesal? Kau sakit ea? Awek tu curang ada kena mengena dengan hidup kau ke? 
Mana tahu nanti kau dapat awek sangat setia, cinta kau gila babi sangat-sangat ke, kan? Tak payah lah terus nak JUDGE semua perempuan sama je kaki kencing jantan curang dan tak pandai nak setia. Lainlah kau dari keluarga yang mak ayahnya bercerai sebab mak kau lari dengan lelaki lain. Yang tu aku taknak campur aaa.. Lantak kau lah nak mind setting jadi gila gitu. 
 *****
FYI ya lelaki sebegini. Anda memang sangat menyedihkan, anyhow aku tak pernah kesian pun kat kau!
Kau memang jenis yang suka menyalahkan orang lain, 
suka cari kesalahan orang lain,
suka orang buat salah supaya kau boleh buat bahan.
Kau memang LOSER. Deal with it.
Kau nak jadi anti perempuan, ikot suka kau la. Ada aku kesah? But please, DON'T MESS with my GIRLfriends! Aku akan troll kau sampai kau dah give up untuk hidup nanti.
Hahahaha!

2 comments:

mR.sAm said...

marah benor

Alter Ego said...

sebab dorg ni xde keje laen nak buat. :)